Επιστροφή και ανταλλαγή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
Ελπίζουμε να απολαύσετε την αγορά σας, αλλά αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, θα δεχθούμε ευχαρίστως τις περισσότερες επιστροφές εντός 30 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Σας προσφέρουμε μια πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες για να ζητήσετε επιστροφή ή αλλαγή μετά την παραλαβή του αντικειμένου.

Παρακαλώ σημειώστε:
Τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, με δυνατότητα πώλησης με αυθεντικές ετικέτες.
το αντικείμενο είναι αχρησιμοποίητο ή κατεστραμμένο.
Φροντίστε να τυλίξετε κάθε παραγγελία ξεχωριστά. Εάν επιστραφούν πολλές παραγγελίες σε ένα πακέτο επιστροφής, η επεξεργασία της επιστροφής σας θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο.
Δεν θα λάβετε πόντοι για τυχόν μη επιλέξιμα αντικείμενα που επιστρέφονται.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ή να ανταλλάξω ένα αντικείμενο;

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας - βρείτε την παραγγελία στη σελίδα "Οι παραγγελίες μου" - κάντε κλικ στο κουμπί "Επιστροφές και ανταλλαγές". Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε και τον λόγο για τον οποίο ζητάτε επιστροφή χρημάτων/επιστροφή. Μόλις λάβουμε τις πληροφορίες σας, θα επικοινωνήσουμε για μια λύση.

Εάν δεν ξέρετε πώς να υποβάλετε αίτηση για υπηρεσία επιστροφής στο κέντρο λογαριασμού. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε.
Εάν παραγγείλατε χωρίς λογαριασμό ή εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε.

Όλα τα αιτήματα επιστροφής υπόκεινται σε αξιολόγηση και η φιλική εξυπηρέτηση πελατών μας θα χαρεί να σας καθοδηγήσει. Για να επιστρέψετε ένα δέμα, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για μια διεύθυνση επιστροφής. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας δώσει τη διεύθυνση επιστροφής μας.

Προφυλάξεις:
1. Μην στέλνετε επιστροφές στη διεύθυνση Από στη συσκευασία.
2. Οι πελάτες πρέπει να επιστρέψουν το προϊόν στην καθορισμένη διεύθυνση. Θα σας στείλουμε email επιστροφής πληροφοριών. Εντός 5 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής, θα κανονίσουμε επιστροφή χρημάτων ή εκ νέου αποστολή για εσάς.

Επιστροφή χρημάτων
Για παραγγελίες που ακυρώθηκαν πριν από την αποστολή τους, όλες οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιωθούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιβεβαίωσης ακύρωσης.
Για παραγγελίες που επιστρέφονται, όλες οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιωθούν εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής.
Για όλες τις επιστροφές χρημάτων, όλα τα χρήματα θα επιστραφούν στον αρχικό λογαριασμό πληρωμής.
Για αντιστροφές χρέωσης πιστωτικής κάρτας, αφήστε 1-2 κύκλους χρέωσης να εμφανίζονται στο αντίγραφο κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας.