Αστεία Screaming Egg Laying Chicken Party Παιχνίδια Παιχνίδι Παζλ Γονέα-παιδιού Lucky Sound Toy
Αστεία Screaming Egg Laying Chicken Party Παιχνίδια Παιχνίδι Παζλ Γονέα-παιδιού Lucky Sound Toy
Αστεία Screaming Egg Laying Chicken Party Παιχνίδια Παιχνίδι Παζλ Γονέα-παιδιού Lucky Sound Toy
Αστεία Screaming Egg Laying Chicken Party Παιχνίδια Παιχνίδι Παζλ Γονέα-παιδιού Lucky Sound Toy
Αστεία Screaming Egg Laying Chicken Party Παιχνίδια Παιχνίδι Παζλ Γονέα-παιδιού Lucky Sound Toy

Αστεία Screaming Egg Laying Chicken Party Παιχνίδια Παιχνίδι Παζλ Γονέα-παιδιού Lucky Sound Toy

(0 Ανασκόπηση)

  • €28.20
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Αστεία Screaming Egg Laying Chicken Party Παιχνίδια Παιχνίδι Παζλ Γονέα-παιδιού Lucky Sound Toy

Κατηγορίες: Δώρα, Ημέρα του Παιδιού

Επισκόπηση

Αυτό Το Παιχνίδι Που Ουρλιάζει Είναι Κατασκευασμένο Από Φιλικό Προς Το Περιβάλλον Υλικό Abs, Το Οποίο Είναι Ανθεκτικό Και Φιλικό Προς Το Δέρμα. Αυτό Το Παιχνίδι Είναι Κατάλληλο Για Αλληλεπίδραση Γονέα-Παιδιού, Παιδικά Πάρτι, Πάρτι Και Άλλες Σκηνές. Η Διασκεδαστική Και Συναρπαστική Λειτουργία Παιχνιδιού Επιτρέπει Στους Ανθρώπους Να Περάσουν Μια Εξαιρετική Εμπειρία Παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά

* Αυτό Το Παιχνίδι Παιχνιδιών Για Πάρτι Με Κοτόπουλο Που Ωοτοκεί Ουρλιάζοντας Είναι Κατασκευασμένο Από Ανώτερο Φιλικό Προς Το Περιβάλλον Πλαστικό Abs, Που Είναι Φιλικό Προς Το Δέρμα, Μη Τοξικό Και Ανθεκτικό.

* Το Δύσκολο Παιχνίδι Κοτόπουλου Που Ουρλιάζει Μπορεί Να Επιτρέψει Σε Πολλά Άτομα Να Συμμετέχουν Στο Παιχνίδι, Κάνοντας Το Παιχνίδι Πιο Άφθονο Και Ενδιαφέρον.

* Αυτό Το Παιχνίδι Είναι Κατάλληλο Για Διαφορετικά Σενάρια, Όπως Παιχνίδι Αλληλεπίδρασης Παιδιού-Γονέα, Παιδικά Πάρτι, Όλων Των Ειδών Τα Πάρτι, Και Σας Προσφέρει Ενδιαφέρουσες Εμπειρίες Χρήσης.

* Υιοθετήθηκε Το Ρεαλιστικό Μοντέλο Κοτόπουλου Και Η Εμφάνισή Τους Είναι Ομαλή. , Το Οποίο Μπορεί Να Καλλιεργήσει Την Ικανότητα Των Παιδιών Να Αντιλαμβάνονται Τα Πράγματα Και Προσθέτει Περισσότερη Διασκέδαση Στο Παιχνίδι.

* Η Λειτουργία Παιχνιδιού Είναι Πολύ Συναρπαστική Και Διασκεδαστική, Έτσι Τα Παιδιά Και Οι Ενήλικες Μπορούν Να Εμπλακούν Στο Παιχνίδι Και Να Έχουν Αστείες Εμπειρίες Παιχνιδιού .

Προδιαγραφές Προϊόντος

Όνομα: Lucky Κοτόπουλο Παιχνίδι

Κατάλληλη Ηλικία: 3 Ετών-Ενήλικες

Χαλάκι Σειρά: Φιλικό Προς Το Περιβάλλον Πλαστικό Abs

Βάρος: Περίπου 0.65 Κιλά

Συσκευασία: Πολύχρωμο Κουτί Συσκευασίας

Ανταλλακτικά: Κοτόπουλο Που Ουρλιάζει*1. Κοτέτσι*1. Πικάπ*1. Ζάρια*1. Αυτοκόλλητο*14. Πάστερ*7. Αυγό*1

Μέγεθος: Θέμα Παιχνιδιού 9.06*4.72*4.92 Ίντσες, Πικάπ 4.72 Ιντσών, Ζάρια 0.55 Ίντσες, Αυγό 1.57 Ίντσες, Συσκευασία 9.84*3.74*9.84 Ίντσες

Περιγραφή Προϊόντος

1. Η Χρήση Των Ζαριών

Βάλτε Το Κοτόπουλο Στο Τραπέζι, Βάλτε Τα Αυγά Στο Κοτέτσι, Και Ρίξτε Τα Ζάρια Για Να Καθορίσετε Πόσες Φορές Θα Πατήσετε.

2.Η Χρήση Του Πικάπ

Εκτός Από Τα Ζάρια, Υπάρχει Ένα Τυχερό Μεγάλο Πικάπ, Το Οποίο Καθορίζεται Σύμφωνα Με Στον Αριθμό Της Στροφής. (Το Μπλε Πλέγμα Περιστρέφεται Ξανά Ή Διακόπτεται Μία Φορά)

3. Αυγά Ωοτοκίας Κοτόπουλου

Κάντε Εναλλάξ Να Ουρλιάξετε Το Κοτόπουλο Μέσα Από Τα Ζάρια Ή Το Πικάπ Μέχρι Να Γεννήσει Το Κοτόπουλο Που Ουρλιάζει.

4. Η Χρήση Του Αυγού

Ο Χαμένος Ανοίγει Το Αυγό Και Αποφασίζει Την Τιμωρία Σύμφωνα Με Το Κέρμα Κοτόπουλου.

Εγκατάσταση Προϊόντος

1. Το Μπροστινό Μέρος Του Κοτόπουλου Έχει Κολλήσει Εδώ.

2. Το Μπροστινό Μέρος Του Κοτόπουλου Έχει Κολλήσει.

3. Το Κοτέτσι Είναι Κολλημένο Στο Πλάι.

4.Το Κοτέτσι Είναι Κολλημένο Και Από Τις Δύο Πλευρές.

5.Βάλτε Το Αυγό Μέσα.

6.Βάλτε Το Κοτόπουλο Κάτω Αφού Τοποθετηθούν Τα Αυγά.

7. Ο Τρόπος Για Να Κολλήσετε Στο Κοτέτσι.

8. Ο Πισινός Έχει Κολλήσει.

9.Τα Κομμάτια Αυγών Είναι Κολλημένα Στο Κοτέτσι Και Διακοσμούνται Με Βαθμοί.

10.Όταν Τοποθετούνται Τα Κομμάτια Αυγού, Τα Μπούτια Κοτόπουλου Έχουν Μοτίβο Προς Τα Μέσα Και Το Σχέδιο Κοτόπουλου Είναι Στραμμένο Προς Τα Έξω.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.